Project

SPIJKERSLAAN ACTIE VOOR DE DEKIBO KINDERBOERDERIJ

Tijdens Hapjes Dag organiseert Lionsclub Vechtdal in samenwerking met de organisatie van Foodtruckfestival Hapjes Dag een spijkerslaan actie voor Dekibo.

Dekibo is een kinderboerderij met een speeltuin aan de Langewijk in Dedemsvaart. Voor het voortbestaan en het vernieuwen van de kinderboerderij is de organisatie afhankelijk van vrijwilligers, donaties en sponsoren. Pony’s, geiten, hangbuikzwijntjes, zelfs struisvogels en nog veel meer andere diersoorten zijn er te vinden. Dekibo wil graag bij elk van de aanwezige diersoorten een informatiebord maken. Hierop komt informatie als; wat voor geluid maakt het betreffende dier, wat eet het betreffende dier, hoe heten de jonge dieren en andere leuke weetjes die spelenderwijs worden gepresenteerd. Naast dat ze de bezoekers op deze manier van extra informatie kunnen voorzien kan hier voor de jonge bezoekertjes een puzzeltocht bij gemaakt worden. Lionsclub Vechtdal wil zich graag inzetten om het benodigde bedrag in te zamelen.

Sla jij altijd de spijker op zijn kop? Kom dan zaterdag 27 mei en zondag 28 mei 2023 naar de derde editie van Hapjes Dag ‘het leukste Foodtruckfestival tijdens Pinksteren’ op het historische terrein van streekmuseum ‘De Kalkovens’ in Dedemsvaart en steun het goede doel! Voor meer informatie zie www.lionsvechtdal.nl of www.dedemsvaartnatuurlijk.nl