Lid

Roelof Lubbers

Roelof Lubbers

Hallo, ik ben Roelof Lubbers. Geboren en getogen en nog steeds wonend in Dedemsvaart, Overijssel. Ik ben 58 jaar oud, getrouwd en heb twee zonen.

Doordat ik ben opgegroeid in het familie aannemersbedrijf is bouwkunde mij met de paplepel ingegoten. Na mijn studie HTS bouwkunde ben ik in het familiebedrijf gaan werken en hierdoor met alle facetten van de bouw in aanraking gekomen. Na verloop van tijd werd ik eindverantwoordelijke en daarbij heb ik altijd de relaties met opdrachtgevers, medewerkers en andere bouwers enorm gewaardeerd. In de financiële crisis (2014) heb ik de bouwactiviteiten tot een minimum beperkt en ben ik doorgegaan met het adviseren van allerlei voortkomende bouwkundige vraagstukken, die veelal gericht waren op renovatie en restauratie gezien mijn specialistische kernkwaliteiten.

In mijn vrije tijd ben ik altijd veel met sporten bezig geweest. Daarnaast heb ik maatschappelijk gezien allerlei verschillende bestuursfuncties vervuld m.b.t. het cultureel en sportief vastgoed binnen de gemeente Hardenberg.

Sinds 2020 ben ik lid van de Lionsclub Vechtdal. Het karakter van de Lions spreekt mij enorm aan vanwege de sociale en maatschappelijke gedachte. De combinatie van de gezellige, informele sfeer en de productieve, concrete acties binnen het Vecht- en Reestdal maken dat ik met veel plezier deelneem aan de bijeenkomsten en activiteiten. Ik ben er trots op om onderdeel te kunnen zijn van deze wereldwijde organisatie en hoop er in de toekomst veel aan bij te kunnen dragen.
Als je voor een ander iets kunt betekenen dan moet je dat niet nalaten, heb ik van mijn ouders mee gekregen. ‘Het is mooier om te geven dan te nemen’ is mij al op jonge leeftijd door mijn opa bijgebracht.